“Toen ze had uitgelegd hoe we de banden om ons heen moesten leggen, vonden onze ruggen direct een aangename ontspanning”

Met dit in gedachte heb ik de Tuareq ontwikkeld voor zitcomfort en méér. De Tuareq is sterk met een aantrekkelijk design. De comfortabele breedte en de wijze waarop hij je stevig omvat zorgt niet alleen voor ontspanning in rug en benen, maar ook in het hoofd.

Doordat hij ook verstelbaar is in de uitvoeringen L, M en S vindt iedereen zijn eigen maat. Heb jij een maatje kleiner of groter dan het aanbod, neem dan contact met ons op? Aan de hand van jouw maten maken we een Tuareq speciaal voor jou.

Onze producten zijn gemaakt in twee bijzondere ateliers. Bij Zoethout in Hattem hebben mensen met afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding met grote zorg een fantastisch handgemaakt product afgeleverd. Het andere, Mooie Boel 050 in Groningen is een maatschap van een groepje vrouwen uit verschillende Arabische culturen. Met behulp van Cordaid hebben zij een bedrijf opgezet in een leegstaand pand waar o.a. onze producten worden gemaakt.

GEBRUIKSWIJZE
Met de klittenbandsluiting stel je de Tuareq af op de meest prettige stand. Zorg dat de Tuareq altijd goed gesloten is.

Actief zitten
1) Hang de Tuareq om je schouders. 2) Zit met opgetrokken benen en leg de Tuareq rond je knieën. 3) Houd de Tuareq op spanning door geleidelijk je knieën te openen als hij langs je rug zakt. 4) In volledige lotus houding belandt de Tuareq rond je enkels en geeft volledige ondersteuning aan je onderrug.

Je rug kent voortdurend spanning. Waar ze wordt aangetrokken vloeit de spanning volledig weg. Speel daarom met de Tuareq en vind steeds weer ontspanning in nieuwe posities. Zo wordt de Tuareq een hulpmiddel voor actief zitten terwijl je rug geniet van een voortdurende massage.